نحوه برش يونوليت در ساختمان سازي

۱۱ بازديد

پلي استايرن انبساطي يكي از مشتقات پتروشيمي است كه خواص منحصر به فردي دارد. وزن بسيار كم و ضريب بسيار پايين انتقال صوت و گرما از مهم ترين خواص اين ماده به شمار مي آيد.محصول فرآوري شده و قالب گيري شده اين ماده با نام يونوليت در بازار عرضه مي شود.اين كالا امروزه در صنعت ساختمان سازي بسيار طرفدار پيدا كرده است و مهندسين ساختمان يونوليت را جايگزين تيرچه بلوك هاي بتوني و سماني كرده اند كه هم در هزينه هاي ساخت و ساز كاسته مي شود و هم باعث كاهش وزن ساختمان و افزايش ايمني ساختمان و افراد ساكن در آن مي باشد.ورق هاي يونوليتي براي استفاده در ساختمان سازي با ابعاد مختلفي موجود مي باشد.آيا تا بحال به اين موضوع فكر كرده ايد كه يونوليت در ساختمان سازي را چگونه برش مي زنند؟اگر مي خواهيد به پاسخ اين سوال برسيد تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد تا نحوه برش يونوليت در ساختمان سازي را براي شما بيان كنيم:

نحوه برش يونوليت در ساختمان سازي

كارآمدترين و كاربردي ترين روش برش يونوليت بستگي به نوع پروژه دارد.بهترين روش برش يونوليت را ميتوان بريدن يونوليت با دستگاه سي ان سي دانست.با دستگاه سي ان سي برش يونوليت و فوم ديوك ميتوان انواع فوم و يونوليت را به صورت دو بعدي و سه بعدي برش داد.

فوم پلي استايرن معروف ترين و كاربردي ترين نوع از فوم مي باشد، به همين خاطر مي باشد كه ابزار هاي بسيار مختلفي براي برش اين فوم ها در بازار موجود مي باشد، تا بتوان آنها را در سايز هاي مختلف برشكاري نمود.

دستگاه هاي cnc برش يكي از بهترين نمونه هايي از دستگاه هاي برش بوده كه مي توان به صورت اتوماتيك انواع فوم و يونوليت را برشكاري نمود.

دستگاه هاي cnc برش فوم اين قابليت را داشته كه برش هاي سه بعدي را نيز بر روي انواع فوم انجام داده، كه در صنعت مي توان از آن استفاده نمود.

دستگاه هاي cnc برش فوم را مي توان در صنايع بسيار مختلفي مانند ساختن ساختمان نيز استفاده نموده، زيرا كاربرد هاي فوم در صنعت بسيار زياد مي باشند.

دستگاه هاي cnc برش از پيشرفته ترين دستگاه هاي برش فوم موجود در بازار مي باشند، كه بخاطر اينكه قيمت آن با سايردستگاه هاي cnc برابر بوده، مي توان به راحتي آنها را تهيه و از آنها بهره مند شد.

يونوليت را به چه روش برش دهيم؟

برش يونوليت با المنت يك روش قديمي و از اولين روش هاي برش ورق يونوليت محسوب مي شود. به وسيله اين روش (بر خلاف روش برش دستي با تيغ) مي توانيد برش هاي منحني را به سادگي انجام دهيد. اما دست نگهداريد! استفاده از اين روش نياز به دستگاه برش المنتي دارد. يعني اگر دستگاه مخصوص اينكار را نداشته باشيد نمي توانيد از اين روش استفاده كنيد. ابعاد دستگاه برش المنتي به طور تقريبي ۲متر در ۱ متر و ارتفاع ۱ متر است.

ابزار برش يونوليت

ساده ترين روش برش ورق يونوليت ، برش به وسيله كاترهاي دستي است. اگر مي خواهيد ورق يونوليت را در مصارف عمومي نظير پوشاندن فضا ، پارتيشن بندي و مواردي از اين دست استفاده كنيد بهتر است آن را با دست و به وسيله تيغ كاتر برش بزنيد. حتما قبل از تهيه و خريد يونوليت ابزار خود را مهيا كنيد.

كاربرد يونوليت در ساختمان سازي

از يونوليت در سيستم سقف تيرچه – بلوك بعنوان جايگزين بلوك هاي سفالي يا سيماني استفاده مي شود . استفاده از يونوليت (پلي استايرن منبسط شده) به عنوان بلوك سقفي ، در صورتي مناسب خواهد بود كه مواردي از قبيل ايمني در برابر آتش سوزي ، تولرانس هاي ابعادي ، مقاومت (كه مستقيما با چگالي مصالح ارتباط دارد) ، شكل هندسي و روش اجراي مناسب در آن رعايت گردد .

روش توليد و ساخت يونوليت سقفي

روش توليد و ساخت يونوليت سقفي شامل مراحل و فرآيند هايي مي باشد كه در ادامه براي شما توضيح خواهيم داد.

مواد اوليه فوم هاي سقفي كه يك پليمر مصنوعي با نام پلي استايرن و شبيه به دانه‌هاي شكر مي‌باشد از پتروشيمي‌ها و بازار تهيه و وارد كارخانه توليد مي‌گردد. اين مواد داراي تاريخ مصرف محدود مي باشند و بايد هنگام مصرف وتوليد به تاريخ انقضاي آن توجه شود .

سپس با توجه به چگالي و يا دانسيته مورد نياز اين مواد خام در دستگاهي به نام اكسپندر توسط تزريق بخار حجيم شده و به اندازه تقريبا ۵۰ برابر حجم اوليه خود تبديل مي‌گردند. مواد خام به طور مداوم از بالا وارد ديگ بخار شده و بخار نيز توسط دريچه‌هايي وارد ديگ شده و عمليات حجيم سازي مواد اوليه به‌ وسيله پروانه‌هاي همزن صورت مي‌گيرد. دو عامل حجيم كننده و پف دهنده متداولي كه به كار مي‌روند، شنتان و دي‌اكسيد كربن هستند. اين فرايند پليمريزاسيون، پلي استايرن اوليه را با ميليون‌ها منفذ هوا پر مي‌كند كه باعث مي‌شود محصول نهايي داراي ۹۰ درصد هوا و ۱۰ درصد ماده اوليه باشد.

در مرحله بعدي مواد پخته شده، سرد و به سيلوهاي ذخيره‌سازي برده شده تا براي مرحله قالب‌گيري نگهداري شوند.

در مرحله بعد اين مواد به داخل قالب ريخته شده و مجددا توسط بخار آب به صورت بلوك و يا قالب مادر در مي‌آيند. ابعاد اين بلوك معمولاً ۱*۲*۲ متر است. بعد از توليد، بلوك‌ها در انبارهايي با دستگاه تهويه مناسب و در دماي يكسان نگهداري مي‌گردند.

در مرحله آخر كه به آن آرايش بلوك مادر گفته مي‌شود، بلوك‌ها به روي ميز برش منتقل شده و به‌ وسيله سيم‌هاي المنت برقي و يا دستگاه CNC به ابعاد و اندازه‌هاي مورد سفارش مشتري برش خورده و روانه بازار مي‌شوند.

درتمام مراحل ساخت يونوليت سقفي، كنترل كيفيت و آزمايشگاه كارخانه نقش مهمي دركيفيت كالا دارد و نيروي كنترل كيفي به كمك وسايل آزمايشگاه، دقيق و مدرن، كيفيت محصول توليدي كارخانه را تضمين مي كند كه اين امر سبب رضايت مشتري از محصول مي شود.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.