آيا برنج معطر تراريخته است؟

۷ بازديد

برنج معطر يكي از انواع اصلي برنج است كه دانه هاي متوسط ​​و طولاني دارد و به دليل وجود آن طعم آن كاملاً مشخص است ، اگرچه برنج باسماتي نوعي برنج در بازار داخلي و بين المللي است. به عنوان معطر شناخته مي شود و مطمئناً پادشاه بي نظير برنج معطر است. بسياري از گونه ها برنج ايراني عطر و كيفيت عالي در طبخ دارد. اما متأسفانه به نوعي مورد توجه دانشمندان قرار مي گيرد و بازرگانان برنج در ميان صادركنندگان نيستند ، اما در ميان برنج هاي معطر ، باسماتي معروف است. و  كشت برنج معطر ايراني و غير باسماتي بسيار محدود است و كشاورزان از آن براي مصرف استفاده مي كنند. از خود يا براي موارد خاص استفاده كنيد. فقط تعداد كمي برنج معطر ايراني در بازار موجود است . تجارت بين الملل يكي از عواملي كه برنج باسماتي را از ساير برنج هاي معطر متمايز مي كند دانه هاي بلند آناست. . برنج معطر ايراني معمولاً دانه هاي متوسط ​​و كوتاه دارد ، اما برنج معطر دانه بلند فقط براي اهداف تبليغاتي و خريدهاي اضافي در بازارهاي جهاني در نظر گرفته شده است و هيچ ترجيح طبيعي براي دانه وجود ندارد. در همان زمان تقاضا براي دانه هاي معطر برنج متوسط ​​و كوتاه بسيار بيشتر از گونه هاي دانه بلند هستند.

اين مطلب را حتما بخوانيد :

معطرترين برنج ايراني كدام است؟

برنج طارم تراريخته است؟

برنج طارم يك برنج معطر و داراي دانه هاي ريز است و از رايحه و كيفيت پخت بسيار خوبي برخوردار است. اين برنج بيش از 200٪ مصرف جهاني دارد و از اين لحاظ از باسماتي پيشي گرفت. به همين ترتيب داراي رايحه اي قوي و شديد است. اگرچه برخي از اين برنج هاي معطر قرن هاست كه رشد مي كنند ، اما هنوز هيچ تلاشي وجود ندارد آنها در ليست بين المللي قرار ندارند. تنوع در برنج معطر مهم است. برنج طارم در ايران طرفدارن بسياري دارد . برنج طارم ندا ، برنج طارم دم سياه ، برنج طارم هاشمي بيشترين خريد و فروش برنج را در كشور ايران و همينطور صادرات دارند. خريد برنج شمال پيشنهاد اصلي همه كساني است كه به دنبال برج معطر و سالم هستند.

آنچه بايد درباره برنج معطر بدانيد

در واقع ، در دسترس بودن جديدترين ابزارهاي جديد بيوتكنولوژي در برنج معطر باعث توليد برنج شده است . علاوه بر اين ، مي توان جنبه هاي مديريت آفات و بيماري ها را از طريق فناوري كشف كرد . مراقبت از مديريت آفات سازگار با محيط زيست. بنابراين ، آنچه لازم است اين است ، موسسات تحقيقات كشاورزي بايد پروژه هايي در زمينه حفظ و بهبود برنجهاي معطر تهيه كنند و سازمان هايي مانند APEDA بايد راه هاي ارائه آنها به بازار را كشف و ترويج كنند. هم برنج ايراني و هم باسماتي در يك چيز خاص هستند و اين عطر آنهاست. درست است كه هر دو برنج خصوصيات متفاوتي دارند ، اما چرا برنج ايراني از نوع دانه بلند آن معطرتر است ؟ اين به دليل تركيبي به نام 2-استيل-1-پيرولين است. اين اين تركيب در چندين ماده غذايي وجود دارد ، يعني نان سفيد و ادويه جات جنوب شرقي آسيا ، و همچنين در برنج معطر ايراني و باسماتي را مي توان يافت. اين تركيب بسيار معطر است و وقتي هر دو برنج پخته مي شود ، اين بو آزاد مي شود.

منشا و تنوع ژنتيكي گونه هاي معطر برنج

رايحه يكي از ويژگي هاي مهم كيفيت برنج است و عاملي تعيين كننده براي ارزش بازار آن است. بين گروهها انواع مختلف برنج باسماتي معطر از شبه قاره هند در بازار بين المللي رتبه اول را دارد. علاوه بر اين، تعداد زيادي برنج معطر دانه كوتاه توليد شده توسط كشاورزان ايراني كه عطر و طعم بي نظيري دارند تاكنون از آنها استفاده تجاري نشده است. منشا و تكامل برنج معطر با استفاده از ابزارهاي ژنوميك كشف مي شود. به نظر مي رسد ژن هاي معطر در گروه معطر گونه هاي برنج منشا طولاني دارند. با وجود موارد بيشتر از دويست ماده موجود در دانه هاي برنج ، ماده اصلي سازنده انواع عطرها يكسان است. با اين حال، در نوع و شدت رايحه تفاوت قابل توجهي وجود دارد كه تركيبات شيميايي اضافي را به تناسب نشان مي دهد آنها متفاوتند. مطالعاتي براي ارزيابي ژنتيك طعم دهنده برنج و نقشه برداري از ژن ها يا مكان هاي كمي صفات انجام شده است (QTL) براي كنترل بيان عطر بايد از جزئيات رايحه برنج و درك تفاوت در نوع ، شدت و پايداري آن استفاده شود. اين يك رويكرد پيشرفته ژنومي و متابوليكي است. همچنين توليد و عرضه انواع برنج دانه كوتاه معطر نيز ضروري است

چگونه برنج را خوش عطر و معطر كنيم؟

اين دستور ساده براي برنج معطر و غير معطر عالي است و طعم متفاوتي به آن مي دهد.

  • برنج شسته شده (حدود 1/3 فنجان براي هر نفر)

  • 4-5 قطعه هل

  • 2-3 ميخك

  • آب سرد (حدود 1/2/2 برابر مقدار برنج)

  • يك تكه چوب دارچين

دستورالعمل تهيه

برنج ، هل ، ميخك ، چوب دارچين و آب را در قابلمه بريزيد و بجوشانيد. برخلاف دستورالعمل ها همانطور كه معمولاً براي پختن برنج گفته مي شود ، بعد از جوش آمدن درب قابلمه را نگذاريد ، حرارت را كم كنيد و به مدت 7 دقيقه بپزيد. سپس درب آن را بگذاريد و بگذاريد 8 دقيقه ديگر بپزد. حالا اجاق گاز را خاموش كنيد اجازه دهيد برنج به مدت 15 دقيقه خنك شود. اگر مدت ها به دنبال برنج معطر با قيمت مناسب بوديد شما مي توانيد با خيال راحت انواع برنج هاي معطر را در سايت برنج آراتا رحيمي بررسي و با قيمت مناسب خريداري كنيد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.