برنج طارم سنگی فریدونکنار

۷ بازديد

برنج طارم سنگی از بهترین و مرغوب ترین ارقام برنج از حیث میزان مرغوب بودن محسوب می شود و از حیث عطر و طعم در حق تقدم برنج های اهل ایران قرار دارد. رنگ همین جنس سپید کدر متمایل به نباتی رنگ میباشد و اهمیت میزان مرغوب بودن پخت خوب و طعم عالی می باشد و از نظر صورت ظاهری نسبت به طارم (هاشمی، دمسیاه)ریز قلم خیس می باشد. برنج طارم سنگی به دو نوع طبع گرم و سرد تقسیم می شود. معدن برنج طارم هاشمی شهرستان فریدونکنار می باشد، کشاورزان فریدونکناری اساسی میکس نمودن یا این که ادغام کردن برنج طارم و برنج هاشمی در دوران پاشیدن بذر در بانک از این برنج بهره برداری می کنند. برنج طارم هاشمی جزو پرطرفدارترین برنج در استان مازندران می باشد.

معرفی برنج طارم سنگی فریدونکنار سکو یک 10 کیلوگرمی

برنج طارم هاشمی اهمیت ظواهر دانه بلند و چاق و رنگ آن سفید متمایل به کرم است از برنج طارم هاشمی در کشت دوم (چین دوم) می توان برداشت کرد، برنج طارم هاشمی کشت دوم از میزان مرغوب بودن زیاد بالایی برخوردار میشود. علاوه بر فریدونکنار بخش اعظم کشاورزان شهر های همجوار فریدونکنار اقدام به کشت این نوع برنج میکنند. خصوصیت ظاهری برنج طارم سنگی فریدونکنار رتبه یک 10 کیلوگرمی این برنج عطری بعد از پخت، نرم بوده و شکل ظاهری آن مطلوب و از حیث مزه، دوچندان خوش طعم محسوب می شود. رنگ دانه آن سپید مایل به کرم می باشد و طول دانه خام برنج دمسیاه 7.5 میلی متر، طول دانه پخته آن 12.15 میلی متر و عرض دانه نپخته آن 1.87 میلی متر است. عطر برنج هاشمی ممتاز می باشد و از عطر فوق العاده ای برخوردار است. این گونه برنج حتی بعد از گرم نمودن دوباره میزان مرغوب بودن اولیه خود را دارد. برنج طارم هاشمی کشت اول کلیدی شروع سال جدید یعنی اوایل فروردین ماه کشاورزان آغاز به فراهم نمودن بذر، آماده نمودن خزانه، مهیا نمودن شالیزار، پاشیدن بذر ها در خزانه، کاشت متاع (نشا)، وجین کردن (از بین بردن علف های هرز)، سم پاشی و در اخیر مبادرت به برداشت برنج می کنند.

بهترین طرز پخت برنج سنگی فریدونکنار پخت و ری نمودن برنج طارم سنگی بی نظیر است همچنین عطر و بوی فوق العاده آن هر آشپزی را به طبخ برنج طارم هاشمی علاقمند میکند. برنج طارم هاشمی را میتواند به رخ آبکش و کته پخت کنید. شیوه آبکش: برنج را یک تا دو ساعت در آب ولرم (و خیر سرد) و پاره ای نمک قراردهید. آن گاه آب برنج را تخلیه کرده و برنج خیس خورده را درون آب در درحال حاضر جوش بریزید. پس از نیم پز شدن برنج، آن را داخل آبکش ریخته و یک جام آب سرد بر روی برنج بریزید. پس از این‌که آب برنج تماما کشیده شد و به موقعیت نسبتاً خشک درآمد، برنج را درون قابلمه بریزید و آن را بر روی شعله قلیل قرار دهید. پس از حدود ۳۰ دقیقه برنج شما حاضر خواهد بود. روش کته: ابتدا برنج را یک و نیم تا دو ساعت در آب ولرم (و خیر سرد) و یه خرده نمک قراردهید. به ازای هر پیمانه برنج کهنه، یک و نیم پیمانه آب و به ازای هر پیمانه برنج نو، یک پیمانه آب بریزید. برنج را روی شعله فراوان قرار دیتا و پاره ای روغن اضافه کنید. حرارت مضاعف تا هنگامی ادامه می یابد که آب برنج کاملا تبخیر شود (این مدت زمان حدود پانزده دقیقه پس از جوش داخل شدن آب است). بعد شعله گاز را اندک نمایید تا برنج کاملا دم بکشد. حدود سی دقیقه (بدون ته دیگ) و حدود چهل دقیقه (با ته دیگ)

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.