با اين روش ها خاصيت برنج را چند برابر كنيد.

۵۷ بازديد

با اين روش ها خاصيت برنج را چند برابر كنيد : برنج در اغلب دنيا به ‌عنوان بخش اصلي بسياري از وعده‌هاي غذايي مصرف مي‌شود. از جمله خواص برنج براي سلامتي مي‌توان به تأمين فوري انرژي، تنظيم و بهبود حركات روده، تثبيت سطح قند خون و كاهش روند پيري‌ اشاره كرد.متاسفانه بسياري از افراد مخصوصا بانوان در دوران رژيم غذايي خود برنج را به طور كامل از وعده روزانه مصرف غذايي حذف مي‌كنند و با اين كار حامي بسيار قوي در جهت بروز بسياري از بيماري ها و ضربه به سيستم ايمني بدن خود مي شوند اما اگر برنج را به همراه مواد خوراكي ميل كنيد، آسيب به سيستم ايمني بدن شما به حداقل مي رسد. در ادامه به توضيح چند روش براي افزايش خاصيت برنج خواهيم پرداخت با ما همراه باشيد.

برنج چيست؟

برنج از مهمترين غلات و اقلام غذايي جهان است. نيمي از جمعيت جهان، به برنج به عنوان يك غذاي اصلي وابسته هستند. شواهد پيدايشي نشان مي‌دهد كه برنج در ۸۲۰۰–۱۳۵۰۰ سال پيش در دره رودخانه پرل چين سرچشمه گرفته‌است. پيشتر، اسناد باستانشناسي حدس مي‌زدند كه برنج در دره رودخانه يانگ تسه در چين اهلي شده باشد. برنج از آسياي شرقي، به مناطق جنوبي تر و آسياي جنوبي گسترش يافت.

روش پخت برنج ايراني و قد كشيدن برنج چگونه است؟

براي پخت برنج ابتدا بايد كاملا آن را پاك كرد سپس بايد شست. برنج را موقع شستن نبايد چنگ زد. موقع شستن مقداري از نشاسته برنج خارج مي شود. تا وقتي كه آب زلال شود معمولا ۳ بار شسته مي شودسپس برنج را با مقداري نمك داخل ظرف بزرگي خيس كرد تا برنج پس از خيس خوردن و زياد كردن حجم، جاي آن تنگ نباشد. هنگام خيس كردن برنج نمك يادتان نرود. برنج خيس كرده بدون نمك هنگام پخت زود شكفته مي شود و برنج پس از آماده شدن نرم و خمير مي شود.

البته بعضي برنج ها را بايد يك شب قبل خيس كرد و بعضي را ۳ الي ۴ ساعت قبل كه اين به نوع برنج و تازگي و كهنگي برنج بستگي دارد. برنج هاي كهنه را مي شود از قبل خيس كرد و با خيس كردن خيلي كيفيت بهتري پيدا مي كنند البته اگه دير خيس شوند و مدت كمي داخل آب بوده باشند هنگام پخت آب بيشتري طلب مي كنند تا ري كنند. ولي برنج هاي تازه با خيس كردن زياد كيفيت خودشان را از دست مي دهند و بايد مدت كمي در آب مانده باشند و هنگام پخت هم آب كمتري براي پختن طلب مي كنند.

با اين روش ها خاصيت برنج را چند برابر كنيد.

هويج پلو

هويج به علت ويتامين k، پتاسيم، آنتي اكسيدان، بتاكاروتن و فيبر در خود يك ماده غذايي مناسب براي كاهش وزن و درمان اسهال است كه اگر همراه برنج مصرف شود، مي تواند تاثير بيشتري در درمان اسهال داشته باشد.

كشمش پلو

از فوايد كشمش مي توان به تسكين يبوست، اسيدوز و تب اشاره كرد. جالب است بدانيد كه مصرف كشمش پلو مي تواند در سلامت چشم، مراقبت از دندان، افزايش كيفيت استخوان و كم خوني تاثير بگذارد.

عدس پلو

هضم آسان، تامين آهن و پروتئين موجود در عدس پلو مي تواند باعث تقويت ذهن، جلوگيري از آلزايمر، رفع كم خوني، درمان ناراحتي هاي روده‌اي، درمان التهاب و زخم‌هاي دهان و گلو، درمان ديفتري، بهبود نفخ معده، دفع صفرا، افزايش مقدار مدفوع، سلامت سيستم قلبي_ عروقي، بهبود يبوست و افزايش شير مادران شيرده شود.

ماش پلو

خواص آنتي اكسيداني، مس و مواد مغذي موجود در ماش مي تواند نقش بسيار زيادي در درمان يبوست، اسهال، بهبود سيستم گوارش، رشد كودكان، كاهش كم خوني در نوزادان، تقويت حافظه، سلامت لثه، جلوگيري از پوكي استخوان، درمان گرما زدگي، درمان بيماري نقرص، بهبود كاسترول خون و قلب، افزايش انرژي در مادران باردار، درمان ديابت نوع دو، كاهش وزن، تقويت بنيه بدن و درمان قند خون داشته باشد.

زيره پلو

زيره به علت وجود ويتامين k، B، C، E، كلسيم، منيزيم، فسفر و آهن در خود مي تواند بسياري از بيماري هايي مانند نفخ معده، تشنج، صرع، چاقي، دفع سموم بدن، رفع تنگي نفس، سكسكه، دل درد كودكان، برونشيت، لاغري در نواحي شكم، درمان يبوست، بر طرف كردن قرمزي چشم، درد دندان، درد زخم را بهبود بخشد و بهتر است براي به حداقل رساندن تاثير اين بيماري ها حتما همراه برنج مصرف شود.

گوجه پلو

يكي از غذاهاي قديمي و خوشمزه در سفره هاي ايراني گوجه پلو است. اين وعده غذايي به علت ويتامين هاي گوجه فرنگي در خود مانند ويتامين A، K، C و آهن به حفظ سلامت مادر و جنين كمك مي‌كند و در كاهش وزن، كاهش خستگي بدن، تقويت بينايي ، بهبود رشد موهاي جنين، كمك كردن به تصفيه خون، كاهش فشار خون، كاهش كم خوني در دوران بارداري، حفظ سلامت دندان، لثه و استخوان موثر است البته به ياد داشته باشيد كه اگر مصرف بيش از اندازه آن با برنج ، مي‌تواند باعث افزايش وزن در شما شود.

خواص درماني و دارويي برنج چيست؟

  1. برنج قهو ه اي خاصيت ضد التهاب عصبي را درد.
  2. خوردن برنج تحريكات معده و روده را كم مي كند.
  3. از جوانه برنج نوعي مالت تهيه مي شود كه بعنوان مقوي معده بكار مي رود.
  4. اگر برنج را در آب بپزيد آب درمان كننده اسهال و اسهال خوني است.
  5. براي شست و شوي زخم ها از آب برنج استفاده كنيد.
  6. آب برنج را مي توان براي درمان ورم هاي روده اي و استفراغهاي خوني به كار برد.
  7. دم كرده ريشه و ساقه هاي زير زميني برنج براي زياد شدن ترشحات ادرار مصرف مي شود.
  8. براي درمان تب، بدن و سر را با در برنج كمپرس كنيد .
  9. برنج خواب آور است.
  10. برنج تشنگي را برطرف مي كند.

11- و …

برنج ايراني مرغوب را از كجا بخريم؟

با توجه به اينكه دلالان اين حرفه بسيار زياد شده اند و براي افزايش فروش برنج مرغوب و با كيفيت را با نمونه پايين تر تركيب مي كنند و قيمت برنج را پايين تر مي فروشند. با اين اوصاف ما به شما پيشنهاد مي كنيم كه خريد برنج خود را از برنج آراتا رحيمي انجام دهيد كه تمامي محصولات آن با كيفيت و مرغوب مي باشد و با استاندارد هاي لازمه توليد و بسته بندي مي شود.

فرآيند خريد برنج در فروشگاه اينترنتي برنج ايراني، به دو صورت انجام مي شود.

جهت كسب اطلاعات بيشتر در زمينه خريد برنج ايراني با ما تماس بگيريد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.