اكثر افراد وقتي يك شغل جديد را آغاز مي كنند، انگيزه و انرژي زيادي براي شروع كار دارند و در ابتدا فعاليت خودشان بهترين عمكرد را نشان مي دهند و اين كار باعث رضايت مشتريان و جذب مخاطبان بيشتري مي شود ولي پس از مدتي فعاليت به دلايل مختلفي ممكن است. موضوع بسيار مهم اين است كه قبل از شروع به يك كار و وارد شدن به يك زمينه ي كاري نظير رستوران و فست فود و كافي شاپ ، بايد به اندازه ي كافي در مورد آن فكر نموده و اطلاعات لازم را جمع اوري كرد.راه اندازي كسب و كار موفق يكي از كارهايي است كه براي اكثر افراد سخت و دشوار به نظر مي رسد؛ زيرا اين افراد هميشه استرس و ترس شكست خوردن را دارند و اين موضوع روي عملكرد و نحوه ي كار آن ها تاثير خواهد گذاشت. براي رسيدن به موفقيت در هر كاري لازم است به نكات بخصوصي توجه داشته باشيد و بتوانيد اين نكات را در مراحل مختلف به خوبي به كار برده و رعايت نماييد . با ما همرا باشيد تا به شما بگوييم چگونه موفقيت خود را در راه اندازي فست فود تضمين كنيد؟
چگونه موفقيت خود را در راه اندازي فست فود تضمين كنيم؟
اگر شما از آن افرادي هستيد كه تصميم گرفته ايد دست به راه اندازي فست فود بزنيد يا مدتي است كه فست فود خود را راه اندازي و كار خود را آغاز كرده ايد احتياج داريدتا نكات طلايي تضمين اين حرفه را بدانيدتا با خيال راحت و تلاشتان سرمايه خود را افزايش داده و در كسب و كار خود موفق باشيد. به نكات زير براي ضمانت موفقيت خود در راه اندازي فست فود دقت كنيد.
تبليغات موثر در موفقيت راه اندازي فست فود :
اولين قدم براي تضمين موفقيتتان تبليغات وسيع و موثر مي باشد. تبليغات شيوه هاي گوناگوني دارد ما سعي مي كنيم براي بازدهي بالاتر از بيشتر روش ها استفاده كنيم ولي روي موثرترين روش ها تمركز بيشتري داشته باشيم.
روش هايي مثل پخش بروشور در محل و سرو غذاي مجاني در افتتاحيه و … روش هاي معمول است اما براي بلند مدت دو روش بسيار موثر و مهم داريم.
روش اول :ارائه غذاي با كيفيت و قيمت مناسب. شايد پرسش شما اين باشد كه قيمت مناسب چگونه محاسبه مي شود و غذاي خوب با قيمت مناسب چگونه مي تواند براي ما تبليغ موثري باشد؟
در جواب بايد بگويم قيمت غذاي شما از تمام رقباي شما كه كيفيت نزديك و همسطح دارند بايد كمي پايين تر باشد و چگونه اين كار باعث تبليغ مي شود بايد بگويم از طريق موثرترين روش كه در آن مشتريان شما با تعريف از خدمات شما براي شما تبليغ خواهند كرد.
روش دوم: تبليغات در شبكه هاي اجتماعي بخصوص اينستاگرام در ايران، تبليغات در شبكه هايي كه امكان گذاشتن كامنت در آنها وجود دارد مي تواند براي شما كه كامنت هاي مثبت زيادي دريافت كرديد بسيار موثر باشد و امكان آشنا شدن كاربران مختلف در هر نقطه اي از دنيا با فست فود شما بيشتر خواهد شد و اين روش حتي مي تواند از روش اول هم بهتر باشد.
داشتن اراده قوي و صبر و استقامت
تمام مراحل فوق بايد به درستي و گام به گام و با صبر و حوصله زياد انجام شود ولي چيزي كه مهم ترين عامل براي تضمين موفقيت كاري شما خواهدبود اراده قوي و صبر و استقامت شما در شرايط سخت است.
سرو سامان دادن به بخش مالي فست فود
شما بايد بتوانيد پس از راه اندازي و افتتاح رستوران خود مخارج خود را مديريت كنيد و تمام مخارج غير ضروري را حذف كنيد همچنين مسائل مالي خود را به روز مديريت كنيد يعني هر روز حساب بدهكار و بستانكار خود را داشته باشيد و محاسبه سود و زيان هر هفته الزامي است. سرو سامان دادن به بخش مالي كار يكي از حساس ترين وظايف شماست.
از خلاقيت و به روز بودن فست فودتان غافل نشويد
هيچگاه خلاقيت و به روز بودن را فراموش نكنيد،سعي كنيد با تنوع در بخش هاي مختلف كار جذابيت بيشتري براي مشتريان خود ايجاد كنيد. مديريت صحيح پرسنل و حضور هميشگي شما در محل كار الزامي است ، دانش مديريت و آگاهي از شرايط پرسنل و مديريت مناسب بخش بسيار مهم كار است.
مشاوره با افراد باتجربه و متخصص
براي موفقيت مشاوره با اشخاص حرفه اي و معتمد بسيار مفيد خواهد بود.به خودتان انرژي مثبت بدهيد واز مسائلي كه انرژي منفي به شما مي دهند بپرهيزيد.
انتخاب مكان مناسب براي راه اندازي فست فود و رستوران
انتخاب مكان مناسب براي تاسيس مجموعه اهميت بسيار زيادي دارد،جايي كه انتخاب مي شود بايد با سلايق و نوع كار همخواني داشته باشد.
مثلا شما نمي توانيد يك رستوران چيني را در محلي راه اندازي كنيدكه مردم آن منطقه اقبالي به اين نوع غذاها ندارندو يا درمنطقه اي كه وضعيت مالي مردم مناسب است و توان خريد بالاتري دارند راه اندازي فلافل سلف سرويس نمي تواند ايده مناسبي باشد.
خوش فكري در انتخاب مكان مناسب و ارائه غذايي متناسب با آن مكان مي تواند كليد موفقيت شما باشد.
انتخاب و آموزش پرسنل
پس از انتخاب منو و خريد تجهيزات نوبت به استخدام و آموزش پرسنل و كاركنان مي رسد.اين كاركنان بايد بر اساس كاربري فست فود انتخاب و هر فرد براي قسمت مناسب به كار گرفته شود.
آموزش هايي كه پرسنل يك رستوران بايد دوره ببينند شامل موارد زير مي باشد:
- آموزش پخت و آماده سازي غذاهاي ارائه شده در منوي فست فود
- آموزش كاركردن با تجهيزات فست فود
- آموزش نگهداري مواد اوليه
- آموزش بهداشت فردي و محيطي
- آموزش كاركنان سالن
- آموزش مديران جهت بالا رفتن راندمان كار فست فود
طراحي دكوراسيون فست فود :
در طراحي دكوراسيون فست فود بايد به اين نكته توجه داشته باشيم تا دكوراسيون با نام انتخابي و نوع كار ما همخواني داشته باشد.
مثلا در فست فود از علائم خاص خود استفاده مي كنيم.دكوراسيون فست فود شما اولين بخشي است كه با مشتريان در مورد سليقه و كارشما صحبت مي كند ،وقتي مشتري به دكور طراحي شده نگاه مي كند مي تواند خودش را داخل آنجا تصور كند و يا اينكه هيچ ارتباطي با آن مكان برقرار نكند پس دقت كنيد: تابلو ، دكور ، مدل ميز و صندلي و چيدمان آنها و …نقش بسيار مهمي دارند.
تجهيزات فست فود :
در نهايت به يكي از مهم ترين كارهايي كه بايد به خوبي انجام شود رسيديم اين جمله را از هر آشپز خوبي مي توانيم بشنويم كه غذاي خوب با وسايل و تجهيزات خوب پخته مي شود و ما در اين مرحله بايد با شركتي كار كنيم كه رزومه قابل قبولي داشته باشد.هر شركتي مدعي انجام كار خوب وخدمات مناسب است شما با كمي تحقيق مي توانيد از سوابق شركت ها در تجهيز آشپزخانه هاي صنعتي مطلع شويد و كار را دست كاردان بسپاريد.
ميزان شكست در راه اندازي فست فود چقدر است؟
ميزان و سرعت شكست در راه اندازي فست فود براي ترساندن هر كارآفرين تازه اي جهت ورود به اين حرفه مي تواند كافي باشد. حتي برخي تخمين ها نشان مي دهند از هر ۱۰فست فود، ۹تاي آن ها در اولين سال با شكست مواجه مي شوند. اگر در نظر داريد تا وارد كسب و كار فست فود شويد، بايد توجه كنيد كه طول عمر اين شغل به هيچ وجه تضمين شده نيست مگر اينكه با آگاهي و مشورت با افراد با تجربه در اين راه گام برداريد؛ با نكاتي كه ما در اين مقاله براي شما آورده ايم با برداشتن گام هاي محكم تري، موفقيت خود را تضمين كنيد.